(Android/iOS) War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game mod daugiau primogemų
Feb 15, 2022 16:00:50 GMT -5
Post by ckerzeptetersni on Feb 15, 2022 16:00:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daugiau primogemų ▞▞▞
▞▞▞ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game 2022 version ▞▞▞
Linksmas žaidimas, sukeliantis priklausomybę, bet uždirbantis monetas sustoja po 8 lygio kampanijose. Lygis rodo, kiek turėtumėte uždirbti už rungtynes, bet to negausite. (Atnaujinimas: monetas gausite tol, kol žiūrite arba iš dalies žiūrite reklamą)
Tai įdomus taktinis, strateginis žaidimas, taip pat paprasti žaidimai. Pavyzdžiui, kaip aš turiu galimybių atnaujinti ir samdyti artileriją bei kariuomenę.
Ar galite pridėti žemėlapio rengyklę, kad galėtumėte kovoti patys, nes tai būtų nuostabu, ir pridėti, kur galite perjungti sąjungininkus ir ašį, jei taip, įvertinčiau tai 5 iš 5.
Mano bombos ir liepsnosvaidžiai nedaro žalos, 5 kartus bandžiau atnaujinti savo kariuomenę ir dirbau tik vieną kartą, bet tai atėmė visus pinigus, o mano pėstininkai beveik nepadaro žalos.
Bakas yra labai pigus ir OP. Lygiai niekada nekyla iššūkių, kai jį turi. Kai kurių karių atrakinimas be jokios priežasties kainavo daug, šis žaidimas buvo geras, bet vėliau pavirto į užpakalį.
Oho. Tai geriausias ir lengvas žaidimas. Koncepcija paprasta, bet labai įdomi ir pilna iššūkių. Yra skirtingų karių atskiriems lygiams, manau, tai yra fantastiška. Tai vienas geriausių žaidimų strategijos kategorijoje. Smagu žaisti. Rekomendavau šį žaidimą visiems žaidėjams, kurie domisi karo strategija.
Šis žaidimas yra per daug įdomus, aš jį myliu, aš rekomenduoju jį atsisiųsti, o ne šiukšlių skelbimai, puiku!!!! Vienintelis dalykas, kurį galite patobulinti, pls pridėti kūrybinį režimą, yra toks žaidimas su kūryba, bet jis man netinka, bet tai daroma, jei jūsų kūrėjas, pls, pridėkite kūrybišką, bet tai vis tiek puikus žaidimas!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
Smagu, bet laimėti verta. Ne originalus. Jei tai nebūtų P2W, tai būtų 5. Ir skelbimai po kiekvieno žaidimo šiek tiek erzina, bet, žinoma, galite sumokėti už jų pašalinimą. -_-
Puikus žaidimas suteikė jam 3 žvaigždutes, nes kartais, kai einu atrakinti naujo žmogaus, mygtukas „Atgal“ išnyksta
Neblogas žaidimas, bet *wayyy* per daug atima pinigus. Jūs gaunate ~ 20 monetų kiekviename lygyje, bet reikia šimtų (jei ne tūkstančių), kad nusipirktumėte naujų karių. Geriau tiesiog žaiskite seną „flash“ žaidimą, kurį nukopijavo ši programa. Taip pat snaiperio apkasų nuotolis yra trumpesnis nei jo judėjimo nuotolis?? Gana nenuoseklus žaidimas imo
Žaidimas nuolat stringa paleidimo metu
Vienetų atnaujinimas ir atrakinimas kainuoja per daug, išskyrus tai, kad tai yra paspaudimo įklijavimo žaidimas, kuris man patinka ne tik karių problema
Tai gana geras žaidimas, bet stebėjimas jį kenkia. Dėmesys mokamiems numeriams reiškia, kad iš esmės galite naudoti tą pačią strategiją visą laiką ir trūksta pinigų, kad padarytumėte daugiau, o tai kartojasi.
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game Estratégia nabl
War Troops 1917 : Trench Warfare WW1 전략 게임 전략 dpd
Nelabai blogai, kad numuštų, tankas yra OP ir jį reikia nerfuoti, padalinių atnaujinimams reikia dangtelio, patobulinkite šaulius iki 5 arba 6 ir niekada nesuklysite, tikrai trumpas, net ir pridėjus lygius, būtų gerai, jei būtų antrinė kampanija iš centrinių jėgų pusės (pavyzdžiui, 2008 m. „Flash“ žaidimas, kurio tiesioginė kopija (skirta mobiliesiems)), o vartotojo sąsają, skirtą naujinimams / aprašymui, reikia pakeisti (dujos ir sunkioji artilerija pažymėta kaip granata, abi turi tas pats aprašymas kartu su skiediniu ir dar daugiau)
Man labai patinka žaidimas iki šiol. Yra problema, susijusi su žaidimu, nes pasirinktiniame mūšyje galite nustatyti tranšėją į bet kokį didelį skaičių, pavyzdžiui, 45, todėl žaidimas paverčia tranšėją tarsi sulipimą, todėl žaidimas tampa nežaidžiamas. gali nustatyti ribotą tranšėjos kiekį iki 1–10, kad išvengtumėte šios problemos.
Žaidžiau anksčiau ir tai buvo puikus žaidimas. Man labai patiko valdikliai ir viskas, tai buvo 5 žvaigždutės, kol nepamačiau šio naujo atnaujinimo ir buvau susijaudinęs bei sutrikęs dėl to, kaip reikia nusipirkti papildomų paketų, tai yra nemokama, todėl aš supratau. Turėjau nemažą skelbimų dalį ir kai pasiekiau 25 lygį 4 puslapyje, norėjosi, kad sumokėčiau 500 aukso arba palaukčiau 12 valandų. Dabar galiu palaukti, bet 12 valandų buvo šiek tiek daug ir aš pamaniau, kad jie tiesiog nepakels, todėl man patinka žaidimas ir labai jį siūlau, bet jokių naujų dalykų
Yra nustatytas blokavimas ir daugybė skelbimų, skatinančių pirkti. Rinkitės vieną, o ne abu. Ištrinta
Atrodo labiau kaip skelbimų ūkis nei žaidimas. Tai juokingai lengva. Nereikia galvoti. Kiekvienas lygis yra labai greitas, todėl po kiekvieno yra skelbimas. Apskritai: tai tik „meh“. Atnaujinimas: po 25 lygio turite palaukti 12 valandų, kad galėtumėte tęsti arba mokėti daugiau. Saunus.
Tai tiesiog nėra gerai, tai pigus kito žaidimo, pavadinto 1917 m., nuplėšimas, pilnas reklamų, pernelyg lengvas ir tiesiog nuobodus, ta pati vienintelė mirties animacija vis kartojasi, kūnai net nepasilieka, bunkerius išneša keturi žmonės su šautuvais. , bet nežinai, stipriai sprogstamieji šoviniai, iššauti iš SKIEDINIO ar bet ko, tai tik šiukšlės, nešvaistykite laiko.
Kelias į daugybę skelbimų. Esu už tai, kad skelbimai palaikytų kūrėjus, kai jie yra pabarstomi arba pridedamas atlygis, bet po kiekvieno lygio arba paleidimo iš naujo yra skelbimas, ir dažnai tai yra skelbimai, kurių negalite praleisti. Žaidimas yra įdomus, bet skelbimai jį nužudė.
DC Legends: Fight Superheroes Lakon Peranan fqe
Žaidimas po kurio laiko tampa nuobodus, nėra tikros strategijos, nes viskas, ką jums reikia padaryti, tai siųsti šlamštą pėstininkams, kol laimėsite. Taip pat skelbimų, jų tiesiog per daug, suprantu, kad tai nemokamas žaidimas ir jiems reikia užsidirbti pinigų, bet skelbimas po kiekvieno lygio yra juokingas ir perteklinis.
Prašome atnaujinti, aš myliu šį žaidimą, gavau 80 lygio per 2 dienas
Tai nėra blogas žaidimas, bet tai yra visa warfare 1917 kopija, kuri anais laikais buvo vienas iš mano mėgstamiausių naršyklės žaidimų. Bent jau jie galėjo būti šiek tiek kūrybingesni... Kitas dalykas yra tai, kad jūs turite 80 itin lengvų lygių, kurie tikrai nuobodūs, po to jūs arba mokate už „dlc“ žemėlapius arba nustojate žaisti.
Tai labai geras žaidimas. Jei norite, galite pamatyti, kiek aš turiu gerų žaidimų. Grafika ir kokybė buvo labai geros, bet viena iš mano gerų patirčių yra ta, kad ji nusipelno 5 žvaigždučių
Turiu tau rimtą klausimą. Ar šis žaidimas vis dar kuriamas? Pusę laiko, kai spustelite atnaujinti karius, jis sugenda ir pradeda mūšį, todėl žmonės iš naujo paleidžia žaidimą, o po skelbimo jis nuolat sugenda.Paskutinis dalykas yra pinigų sistema, kas ten vyksta? Yra mažai pinigų užbaigimui ir iš esmės nieko, jei dar kartą apsilankysite bandydami gauti pakankamai lėšų atnaujinimui.
Geras žaidimas kai kuriais lygiais gali užtrukti, bet apskritai tai geras žaidimas.
Apskritai žaidimas yra puikus, bet nėra paskyros kūrimo ar išsaugoto progreso tipo sistemos, aš praradau visą progresą, nes netyčia ištryniau žaidimą, kai jį iš naujo įdiegiau, nebėra visos mano kariuomenės ir atnaujinimų, todėl turėjau šlifuoti tai dar kartą ir užtruks, pls kitame atnaujinime pridėkite sistemą, kurioje galime sukurti paskyrą ir išsaugoti savo pažangą
Esu tikras, kad tai seno „flash“ žaidimo, skirto šarvų žaidimams, kopija ir įklijavimas, kurį žaisdavau tikriausiai per daug. Taigi, kai sakau, kad net bombų triukšmas ir foninis karo triukšmas buvo beveik nepastebimas, man kilo įtarimų, bet apskritai puikus žaidimas, ar aš taip pat žaisiu šį? Tikrai.
Jei įmanoma, skirčiau šiam nuliui žvaigždučių, tai yra pats prasčiausias mobilusis žaidimas tiems, kurie mėgsta padorų žaidimą, jo neįmanoma įveikti dėl to, kad net ir jūs kaupiate kariuomenę, priešas gali tiesiog svaidyti bombas ar mesti garstyčių dujas bet kada ir kad ir kur, nešvaistykite laiko
Tai nebloga gerbėjų ConArtist „Karas: 1917“ interpretacija. Tačiau bet koks žaidimas, kuriame siūlomi žaidimo kreditai už įvertinimą, paneigia mano nuomonę apie žaidimą / kūrėjus, ypač kai žaidimo turinio beveik neįmanoma atrakinti neišleidžiant tikrų pinigų.
Aš žaidžiau šiek tiek, kol priešai tapo neįmanomi kiekvieną kartą, kai pasiekiau naują šio žaidimo lygį, galiu žaisti tik dvi dienas, tada baigsiu.
Šis tikrai nuostabus žaidimas. Aš žaidžiu šį žaidimą keletą dienų. Ir aš kritau, šis žaidimas yra gražus. Ir aš neradau nieko blogo Šis žaidimas. Tai taip pat yra malonus žaidimas. Žaidimas man labai patinka. Man patinka vyrai, kurie žaidžia šį žaidimą. Jis labai krito ☺
Tais is game is cool
Visi lygiai yra vienodi ir gali būti įveikti su baziniais pėstininkais, kuriuos gaunate žaidimo pradžioje. Ir nepabandžius prarasti neįmanoma.
Tai geras strateginis žaidimas ir, žinoma, po kurio laiko tampa priklausomas. Vienintelis dalykas, dėl kurio jis įvertintas 3 žvaigždutėmis, yra tai, kad pusė žaidimo yra sumokėta ir vėl ir vėl tas pats. 3 iš 5 žaistų.
Šį žaidimą įdiegiau nostalgijai, nes jis man primena seną „flash“ žaidimą. Taip pat mane sužavėjo tai, kad keliose apžvalgose skundėsi sunkumais ir labai mažomis operacijomis. Trumpai tariant, žaidimas yra... geras. Tai pakankamai smagu trumpomis serijomis. Kalbant apie sunkumus, aš pasakysiu, kad taip nėra. Anksti puoliau atrakinti tanko dalinį ir sutelkiau dėmesį į jo, šaulių ir galių tobulinimą. Žaidžiau kiekvieną laisvą lygį. Tankai sumenkina žaidimą; AI nenaudoja jų prieš jus ir nepanaudoja gebėjimų pakankamai gerai
Didžiausias dalykas, kuris mane trikdo, yra tai, kad esu priverstas laukti išorinio ryšio. laiko tarpas, kol galėsiu žaisti naują žemėlapį. Antrasis trūkumas yra tai, kad per ilgai užtrunka atnaujinti savo karius ir per ilgai, kad būtų pasiektas aukštesnis reitingas. Be to, tai geras žaidimas 3/5
Geras
Per lengva – žaidimas man iš pradžių patiko, bet kai tik atrakini tanką, priešas tiesiogine prasme negali tavęs įveikti ir tai tikrai nuobodu.