Post by ckerzeptetersni on Feb 15, 2022 15:57:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Adventure Reborn: mesejáték ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Adventure Reborn: mesejáték IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód pénzt növel ▞▞▞
▞▞▞ Adventure Reborn: mesejáték 2022 version ▞▞▞
Ez a játék jó, nem tudom megmagyarázni és szeretem a háttérhangot.
Most játszottam az első részt a vonat után, és nagyon jónak tűnik. Próbáld ki, ha még nem tetted.
Egy másik nagyszerű kaland/rejtvényjáték a Dali Games-től, érdekes történettel, nem a kemény feladványokkal, csak az a mínusz, hogy ilyen hamar véget ér!
Őszintén szólva, a point and click játékok mindig is a kedvenc játékstílusom voltak. Az alkotás, a történet és a rejtvények. Ebben a játékban minden benne van, aztán néhány. Alig várom, hogy lássam, mit hoznak majd a fejlesztők!
2 csillag csak azért, mert nem mondtad, hogy a játék 10%-nál kevesebb kész.. Ettől eltekintve a játék szép, a grafika és a sztori érdekes...
A Dali Games már tudja, hogy van bennem egy életre szóló rajongó. Hiba nélkül ez egy újabb fantasztikus és csodálatos játék.
Remek rejtvények..szép grafika..nagyszerű történet
Adventure Reborn: avventura Avventura tlql
A játék befejeződött
Őszintén szólva csodálatos játék. Eddig nagyon élveztem
1212, BÉKÉS PÁL: A KÉTBALKEZES VARÁZSLÓ MESEJÁTÉK, KCD/098550 ... 1354, BIOHAZARD, REBORN IN DEFIANCE, FS00503827.
Tetszik ez a játék.. valami egyedi játék, nem unalmas
A Adventure Reborn egy kalandjáték, amelyet egy poszt-apokaliptikus világban játszanak. Egyedülálló légkörét színes karakterek és megható történet építi,
Nagyon szeretem a játékot, és a sztori annyira lebilincselő, de frissítésre szorul, ami azt mondta, hogy 3 nap kell, én pedig vártam, aztán azt mondta, hogy 24 órát kell várnom, de hirtelen azt írja ki, hogy 26 nap, csak világos információkat szerettem volna arról, hogy mikor fog megtörténni a frissítés, de remélem, hamarosan megjelenik, mert ahogy mondtam, nagyon szeretem ezt a játékot, köszönöm, most frissítettem a játékot, amire olyan régóta várok mondjuk fizetnem kell, hogy folytassam a történetet, micsoda átverés
Szeretem a grafikát, a meglehetősen egyszerű vezérlőket, az izgalmas cselekményvonalat és azokat a választási lehetőségeket, amelyek állítólag hatással lesznek a játék többi részére. Azonban azt mondták, hogy Dali egy nagy frissítést fog kiadni, visszaszámlálóval. Az időzítő nem csinál semmit, azt mondta, hogy 6 nap, 2 nap, csak néhány hét után ellenőrizték - nincs frissítés, az időzítők 6 napra visszamennek. Dali, korábban fantasztikus munkát végzett, így ez az esztelen és frusztráló időzítő nagyon kiábrándító. Kérlek, legalább távolítsd el ahelyett, hogy állandóan hazudsz a rajongóidnak
Hónapokat várt a frissítésre, és most azt akarja, hogy 3,99 dollárért vásároljam meg a játékot
Tetszik, csak nem szeretek örökké várni az új fejezetre haha
Nagyon tetszett, bárcsak ne lennék összetörve, hogy a teljes játékot játszhassam
Az a dolog, amit a legjobban nem szeretek ebben a játékban, az az, hogy egy napot vagy akár napokat kell várni csak egy nagyon rövid játékmenetre. Valóban megzavarja a történetet. Eltávolítás...
Jó történet és grafika, eddig szórakoztató.
Adventure Reborn: aventuras Aventura pdu
A gfx klassz. A játék könnyű. Az ingerlés kissé lassú.
Nagyon jó játék. Nem túl nehéz, és minimális angol tudással is élvezhető.
Jól néz ki, és élveztem egészen a sub mini játékig, de úgy tűnik, hogy a táblagépem nem mutatja a teljes képernyőt... (valami valami galaxis...) Kár, hogy nem tudom befejezni
Adventure Reborn: avventura Avventura tlql
ez a játék rendben van, nagyon jó, de a kazánház után van egy frissítés, de nem tudok frissíteni, így nem tudok játszani, de rendben van. jól csinálod !! Szép munka
Rendkívül rövid, azt hiszem, 10 perc alatt végeztem az eddigi szintekkel. Élveztem, amit játszottam, bár a mandolin játék közbeni utalás hasznos lett volna (pl. egy poszter valahol, amely a sorrendet mutatja), ehelyett a tipprendszert kellett használnom, amit utálok, mindig úgy érzem, hogy csalok, lol. A lucid dreamt egyszerűen furcsának találtam, nagyon szerettem a szentségtelen kalandot, de még mindig nem döntöttem el. Módosítom a véleményemet, amikor játszhatom a játék többi részét 👍
Várom a frissítést a lezuhanóhelyen történtek után!
Jó
Szép játék, de ami a Nem tudok várni 6 napot 5 percnyi játékkal kapcsolatos fejezettel, inkább az összes fejezetet egyszerre
Könnyű, de szórakoztató. Jelenleg nem egy rövid játék. Remélhetőleg a közelgő frissítés hosszabb lesz.
Gyerekes történet nehézkes kezelőszervekkel, de a fő problémák, hogy a rejtvények rendkívül alapvetőek.
Munka1
Igazán csalódott, 28 napot vártam a következő fejezetre, nem történik semmi, és azt írja, hogy várj még 28 napot!!!!!! ELTÁVOLÍTÁS
Crazy Kitchen: Cooking Game არკადული sjf
Ez jó